Livrare gratuita pentru comenzi mai mari de 300 lei / 0729.288.016 | Luni - Sambata 8-20

Informatii livrare

Informatii livrare

Comenzile se pot face:

• Prin telefon, sunand la numarul alocat magazinului

• Prin plasarea unei comenzi on line in cadrul site-ului nostru

Termenul de livrare este de maxim 48 de ore, de luni pana vineri, intre orele 9-19. Va rugam sa verificati atent marfa comandata si pretul aferent, in asa fel incat sa fiti siguri ca livrarea este 100% identica cu comanda facuta de dvs.

Pentru zona Bucuresti In limita posibilitatilor, marfa va fi livrata gratuit, in sistem „door to door”, de catre unul dintre agentii nostri. Daca acest lucru nu este posibil datorita unor situatii independente de compania noastra va fi livrata prin intermediul uneia dintre companiile partenere de curierat rapid. Pentru Romania, marfa va fi livrata prin intermediul uneia dintre companiile partenere de curierat rapid.

Pentru comenzi mai mari de 300 de lei, transportul produselor va fi suportat de catre compania noastra.

Pentru comenzi cu valoare mai mica de 300 de lei beneficiarul va plati costurile de transport al marfii.

Modalitati de plata: • plata ramburs, la livrarea comenzii • plata cu card bancar, Visa, Mastercard, Mastero, la livrarea comenzii, cu mentiunea ca acest lucru trebuie anuntat in prealabil Returnarea produselor: Returnarea produselor este posibila daca produsul nu este conform si prezinta defecte. Dorim sa va invitam sa va alegeti alte produse din magazinul nostru sau sa optati pentru returnarea banilor.