Livrare gratuita pentru comenzi mai mari de 300 lei / 0729.288.016 | Luni - Sambata 8-20

Termeni de retur

Termeni de retur Conform OUG 34/2014 aveti dreptul de a va retrage din prezentul contract, fara a preciza motivele si fara a suporta penalitati in termen de 14 zile.

Perioada de retragere expira dupa 14 zile incepand de la ziua la care intrati dumneavoastra sau o parte terta, alta decat transportatorul, indicata de dumneavoastra, in posesia fizica a produselor.

Pentru a va exercita dreptul de retragere trebuie sa ne informati cu privire la decizia dumneavoastra de a va retrage din prezentul contract, utilizand o declaratie neechivoca, de exemplu, o scrisoare trimisa prin posta, fax sau e-mail.

Datele noastre sunt : strada Constantei numarul 18 Ploiesti judetul Prahova, E-mail : vinurivechideminis@gmail.com, telefon 0729.288.016.

Daca va retrageti, vom rambursa orice suma pe care am primit-o de la dumneavoastra, inclusiv costurile livrarii, cu exceptia costurilor suplimentare determinate de faptul ca ati ales alta modalitate de livrare decat cel mai ieftin tip de livrare standard oferit de noi, fara intarzieri nejustificate si, in orice caz, nu mai tarziu de 14 zile de la data la care suntem informati cu privire la decizia dumneavoastra de a va retrage din prezentul contract. Costurile suplimentare reprezinta orice costuri(transport,livrare,diminuare a valorii produselor care rezulta din manipulari, altele decat cele necesare pentru determinarea naturii calitatilor si functionarii produselor, taxe postale sau de orice alta natura) care urmeaza a fi suportate de consumator cu ocazia exercitarii dreptului de retragere.

Costurile aferente serviciului de curierat nu sunt returnabile. Rambursarea va fi facuta doar in momentul in care produsul inapoiat va intra in posesia vanzatorului.

Termenul este respectat daca produsele sunt trimise inapoi inainte de expirarea perioadei de 14 zile. Conditiie dreptului de retragere se aplica doar consumatorilor persoane fizice, definite in art 2, pct 1 al OUG 34/2014. Va trebui sa suportati costul direct al returnarii produselor. Consumatorul este responsabil de integritatea produsului la intrarea in posesia magazinului.

Sunteti responsabil pentru determinarea naturii, calitatilor si functionarii produselor. La solicitarea si cu acordul consumatorului, vanzatorul poate recomanda cumparatorului achizitionarea altui produs de o calitate si la un pret echivalent cu cele solicitate in prima comanda. Comanda initiala va fi anulata la data confirmarii comenzii produsului/produselor ce inlocuisc produsul initial. Daca va ganditi sa returnati produsul, nu il utilizati!

Nu puteti utiliza produsele pe care le-ati primit, inainte de a lua o decizie cu privire la anularea contractului de vanzare-cumparare. Dreptul de retragere exista pentru a va permite sa examinati produsul asa cum ati face-o intr-un magazin, nu pentru a va oferi 14 zile de utilizare gratuita.

Nu pot fi returnate produsele care:

- au facut obiectul unei comenzi speciale

- au fost distinct personalizate la cererea consumatorului

-au fost confectionate dupa specificatiile consumatorului(ex:nuantarea produsului in culoarea dorita de client)

- prezinta urme de lovire, deteriorare, uzura, au fost desigilate si nu mai au ambalajul original intact, cu toate accesoriile si eticheta integre

- sunt puse prin orice mijloc intr-o stare necorespunzatoare repunerii in vanzare In cazul returnarii unor produse care se incadreaza intrunul dintre cazurile prezentate mai sus, compania are dreptul sa refuze returnarea banilor, cumparatorul putand reintra in posesia produsului platind anticipat costul transportului.

Pentru alte informatii legate de returul produselor va rugam sa ne contactati prin intermediul formularului de contact 

 FORMULAR DE RETUR